Понеділок, 20 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

lukaУ Білорусі йдуть військові приготування, спрямовані проти України. Таку думку в ході прес-марафону в Обозревателе висловив військовий оглядач Олексій Арестович, повідомляють Патріоти України. “Режим Лукашенка перебуває в неоднозначних відносинах з Україною і Росією.

Ми точно знаємо, що білоруські військові беруть участь у бойових діях на сході України в якості стажування, ми знаємо, що вони відпрацьовують спільні плани з росіянами на випадок повномасштабного конфлікту, у тому числі вторгнення на територію України. Тобто з військової точки зору в Білорусі йдуть військові приготування, спрямовані проти України”, – сказав він. У той же час Арестович зауважив, що “з політичної точки зору Лукашенко петляє і навряд чи піде на такі речі”.

“Зараз йому абсолютно не вигідно цим займатися – він поховає себе, як політичну фігуру назавжди, адже він грає в складну гру між Заходом і Росією”, – пояснив експерт. На його думку, “військова загроза від Білорусі може виходити тільки за умови, що там зміниться режим на абсолютно проросійський”.

Джерело: http://patrioty.org.ua/za-putina-bilorus-mozhe-vdariti-po-ukrayini-arestovich/

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail В Інтернеті з'явилося фото скромної річкової яхти патріарха Гундяєва і почесної варти з попів та міліціонерів.

Популярне на сайті

12.07.15 89044 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
04.07.15 18515 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
15.07.15 16570 В Україні закрилася найбільша туристична мережа: директор втік з грошима
В Україні закрилася найбільша туристична мережа “Гарячі тури”. Компанія з 12-річним…