Понеділок, 29 червня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

plyazh 1Столичні чиновники вирішують, що робити з нудистським пляжем у Москві.

У Московській міськдумі не впевнені, що нудистський пляж в Срібному бору треба закрити. Як сказав в ефірі Русской службы новостей депутат по округу Хорошево-Мньовники Олег Сорока (фракція “Єдина Росія”), людей, які там збираються, можна вважати представниками субкультури, повідомляють Патріоти України. “Закрити – це радикальний варіант вирішення питання. На мій погляд, треба вирішувати цивілізовано. Давайте візьмемо західний досвід: там є певні пляжі при готелях.

Це певна субкультура, людям хочеться так. Якщо ця субкультура існує, то крайній обмежувальний процес – це невірно. Повинні бути обмеження: певна локація, огорожі, платний вхід”, – пояснив Сорока. При цьому депутат визнав, що багато дій нудистів на пляжі порушують закон і можуть трактуватися як кримінальні злочини: “Люди йдуть з дитиною по стежці, а тут вискакує хтось в голому вигляді. Плюс у нас ходять річкові трамвайчики.

І вони якраз проходять повз нудистського пляжу”. Сорока наголосив, що чіткого регулювання даного питання немає. “Поки є тільки в рамках однієї статті КпАП – це дрібне хуліганство. Але так багато скарг, треба це питання обговорювати і починати процес регулювання. Срібний бір перебуває у віданні департаменту природокористування, треба з усіма структурами це проговорити. Найближчим часом ми обговоримо з нашими колегами по Мосміськдумі і дамо якийсь варіант вирішення цього питання”, – підсумував депутат.

Категорично не згоден з цим скандальний депутат Пітерського законодавчого зібрання Віталій Мілонов. Поява в соцмережі “ВКонтакте” спільноти “Срібний бір. Нудистський пляж” він прокоментував так: “Нудизм – форма психічного відхилення, це описано у клінічній психіатрії. На жаль, хворі психи не контролюють себе, і хворі психи в силу свого захворювання не відрізняють добро від зла, норму від ненорми. Для цього і є закон і особи, відповідальні за ті чи інші соцмережі.

“ВКонтакте” готовий терпіти багато що, аби реклама крутилася. Але треба розуміти, що в рамках російського правового поля зміст подібних груп трактується як хуліганська дія”, – сказав Мілонов. У Росії треба не тільки закривати нудистські пляжі, але й забороняти практику появи в громадських місцях в оголеному вигляді, упевнений петербурзький депутат. “Ніхто ніколи в житті не говорив, що нудисти повинні користуватися якимись правами, що вони у нас існують. І в даному випадку ніяких інших установок не було. Ніколи ми не приймали закон, який би цю девіацію визнавав нормою, тому абсолютно чітко органи охорони правопорядку зобов’язані ліквідувати нудистські пляжі, якщо не хочуть бути викриті в злочинній халатності”, – підкреслив Мілонов.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Активисты движения Автомайдан с помощью беспилотного летательного аппарата сняли видео пяти роскошных особняков под Киевом, три из которых, по их информации, принадлежат Виктору Медведчуку, Михаилу...

Популярне на сайті

05.06.15 46746 Саакашвили 5 дней в роли губернатора Одессы: массовые увольнения и арест
Прошло 5 дней с того момента, как бывший президент Грузии Михаил Саакашвили был назначен…
02.06.15 20051 РЕПОСТ! В Москве взорвался ресторан с Януковичем и К: 3 погибших, 76 раненых! ВИДЕО
Взрыв в ресторане на юго-западе Москвы унёс жизни троих человек. Ранены много людей. Это…
06.06.15 14852 Огромный прокол Путина, в гумконвое РФ обнаружены российские десантники ФОТОФАКТ
Российская межрегиональная общественная организация ветеранов ВДВ и спецназа «Союз…