Середа, 08 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"

sturligovРосійський політичний і громадський діяч, підприємець, менеджер, один з перших у Росії мультимільйонерів, засновник біржі “Аліса” Герман Стєрлігов залишив Росію і розпродує своє майно. Його помічниця Поліна Сирота заявила, що підприємець, який останнім часом підписувався не інакше як фермер і відійшов від ведення справ, виїхав до Нагорного Карабаху 4 липня 2015. Про це повідомляє Русская служба новостей, інформують Патріоти України.

“Він поїхав в Нагірний Карабах, коли повернеться – невідомо, але обов’язково повернеться. Виїхати його змусили серйозні обставини. Це не бандити, ні, це рівень вище”, – розповіла вона. При цьому один з партнерів Стєрлігова повідомив, що слобода бізнесмена продовжує працювати в звичайному режимі.

“Все працює, як і раніше, але Герман Львович виїхав за кордон, коли повернеться, невідомо”, – додав підприємець. У суботу на офіційній сторінці засновника біржі “Аліса” з’явилися фото із забитими віконницями слободи, де він живе останні роки.

“Свіжі фото слободи на радість ворогам Росії. Рано радієте – настане день, і ми повернемося. Слава Ісусу Христу! Герман Стєрлігов і сини”, – підписані фотографії. Відзначається, що в даний час на продаж виставлені тварини з фермерського господарства бізнесмена.

Зараз продають кіз і овець. Крім цього, за словами джерела, близького до оточення підприємця, зараз спішно і активно продається автопарк Стєрлігова. “Продаємо терміново Peugeot Boxer з пробігом 60 тисяч км: дворічну, найбільшу за габаритами, не биту, в ідеальному стані за 800 тис руб. Забрати машину можна в Слободі Германа Стєрлігова під Москвою, а гроші переслати Юністрімом в Карабах”, – опубліковано оголошення в Мережі.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail Києві міліціонери Оболонського РУВС з незрозумілої причини відпустили хуліганів, яких затримав і привіз поліцейський патруль. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала журналістка...

Популярне на сайті

04.07.15 16622 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…
01.07.15 6770 “Няууу”, “Ты прекрасен”: Мережу підірвала переписка Кошкіної із багатодітним нардепом (фотофакт)
Всюдисущі фотографи у Раді продовжують полювати на цікаві смс-переписки народних обранців.
06.07.15 4977 У МВС озвучили перші «втрати» патрульної поліції в Києві
З 200 автомобілів нової української поліції в Києві, які вийшли на патрулювання 4 липня,…