Понеділок, 27 липня 2015
  • Facebook

biblio
ВГО Україна в НАТО Всеукраїнська громадська організація "Україна в НАТО" Міжнародний центр "Універсаріум" Міжнародний центр "Універсаріум"
Вподобай та отримуй найгарячіші новини щодня!

6382c40 turkey150 осіб затримано та одну людину вбито в рамках масштабної антитерористичної операції, яка проходить у п’ятницю по всій Туреччині. Про це повідомляє турецьке видання Hurriyet Daily News з посиланням на офіс прем’єр-міністра країни, передають Патріоти України В рамках операції задіяно тисячі поліцейських, які здійснюють рейди із затримання підозрюваних членів угруповання “Ісламська держава Іраку і Леванту”, а також забороненої Робітничої партії Курдистану (РПК).

Як повідомляє видання, за підтримки вертольотів на світанку 24 липня турецька поліція провела обшуки в 13 провінціях країни.

У західних провінціях Ізмір і Бурса 16 бойовиків РПК були арештовані. Загалом в рамках операції було затримано 251 підозрюваного у терористичній діяльності. Окрім того, під час обшуків у районі Стамбула Багджилар під час перестрілки було вбито жінку – учасницю забороненого збройного угрупування. Нагадаємо, раніше через вибух у культурному центрі міста Суруч загинули 32 людини і близько сотні отримали поранення. Стало відомо, що теракт вчинив 20-річний студент, крім того, поліція встановлює особу його спільниці.

Джерело: http://patrioty.org.ua

blog comments powered by DISQUS back to top
Вам сподобалась ця публікація? Пропонуємо за нами

Останні новини

Thumbnail З одного боку, кремлівські лідери можуть вважати, що вони дуже вдало відправили занадто активних громадян воювати на Донбас. З іншого боку, навіть серед подібної верстви населення є вже невдоволені...

Популярне на сайті

12.07.15 95943 Сегодня из жизни ушла Алла Пугачева
В средствах массовой информации появилась информация о смерти Примадонны Советской и…
24.07.15 29957 Путин выдвинул ультиматум
Итак, Путин созрел до своей козырной карты. Долгие-долгие размусоливания, стрельба и…
04.07.15 18953 РОВЕНСКИЙ ПРОКУРОР-ВЗЯТОЧНИК ЗВАЛ МАМУ И ПРОСИЛСЯ В ТУАЛЕТ (ВИДЕО)
Прокурор Ровенской районной прокуратуры Андрей Таргоний попался на взятке в 50 тыс.…